Ředkvičkový salát se zakysanou smetanou
15 min.
Ingredience
- 20kusůŘedkvička
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 200gramůZakysaná smetana
- 1kusVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, osolíme a okyselíme octem. Dobře promícháme. Zakysanou smetanu mírně osolíme a smícháme s nasekaným, předem vařeným vejcem. Směs nalijeme na ředkvičky a salát posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.