Ředkvičky dušené jako houby
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20kusůŘedkvička
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaCukr krupice
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 2decilitryHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky oloupeme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme, okmínujeme a osladíme špetkou cukru.
- 2Když pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme, až ředkvičky změknou. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.
- 3Podáváme k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.