Ředkvový salát

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkev očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenčí kolečka. V misce smícháme olej, ocet, cukr, špetku soli, rozředíme trochou vody, přidáme kolečka ředkve, promícháme a necháme hodinu marinovat.
  • 2
    Rajčata s Mozzarellou rozkrájíme na plátky, spolu s kolečky ředkve střídavě vyskládáme na menší talířky, posypeme solí, pepřem, posekanou pažitkou a můžeme pokapat trochou marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.