Rejnok na másle

45 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
673 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čtyři ploutve rejnoka položíme v jedné vrstvě do větší hluboké pánve. Zalijeme vodou, přidáme plátek cibule, snítky petržele, sůl a zrnka pepře. Přivedeme k varu, nezakrýváme. Na velmi mírném plameni vaříme 15 - 20 minut.
  • 2
    Rybu vyjmeme na mísu, odstraníme kůži a větší kosti. Dáme pozor aby se ryba nerozdrobila.
  • 3
    Máslo necháme na větší pánvi zhnědnout, přidáme kapary a odstavíme. Přilijeme ocet, až začne máslo bublat, můžeme přidat nasekanou petržel, směsí rybu přelijeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.