Rejnok s červeným máslem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
659 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce rejnoka narovnáme do kastrolu, osolíme, přidáme 5 lžic octa, nakrájenou cibuli i bobkové listy, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut, rybí porce vyjmeme, dáme na síto okapat, poté je rozdělíme na talíře.
  • 2
    Dáme zahřát 4 lžíce octa a rozpálit máslo.
  • 3
    Porce rejnoka na talíři posypeme nasekanou petrželovou natí, nasekanými kapary, podáváme přelité horkým octem a do červena rozpáleným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.