Rejnok s červeným máslem
25 min.
Ingredience
- 500gramůRejnok křídlo
- 1lžičkaSůl
- 9lžicOcet kvasný lihový
- 1kusCibule
- 2kusyBobkový list
- 0,75litrVoda pitná
- 150gramůMáslo čerstvé
- 4lžícePetržel - nať
- 1lžíceKapary
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
659 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce rejnoka narovnáme do kastrolu, osolíme, přidáme 5 lžic octa, nakrájenou cibuli i bobkové listy, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme asi 5 minut, rybí porce vyjmeme, dáme na síto okapat, poté je rozdělíme na talíře.
- 2Dáme zahřát 4 lžíce octa a rozpálit máslo.
- 3Porce rejnoka na talíři posypeme nasekanou petrželovou natí, nasekanými kapary, podáváme přelité horkým octem a do červena rozpáleným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.