Rejnok s omáčkou z kapar

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
32 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
121 mg
Cukr
313 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rejnoka omyjeme a pokrájíme na jednotlivé porce. Šalotku oloupeme a nakrájíme najemno, smícháme s kmínem, solí, pepřem a 40 ml olivového oleje. Směs rozdrtíme na pastu, kterou potřeme kousky ryb. Necháme odležet 20 minut. Petržel omyjeme a nasekáme najemno.
  • 2
    Zbytek oleje rozpálíme a osmažíme na něm kousky ryby, ty poté z pánve vyjmeme. Vypečenou šťávou a připečenou pastu seškrábeme vařečkou, zalijeme vínem a přidáme pokrájené, vychlazené máslo. Vmícháme kapary a sekanou petržel. Osolíme a opepříme a servírujeme s rybou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.