Rejnok v kokosu

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kostky. Mouku osolíme a opepříme a kousky ryby v ní lehce obalíme.
  • 2
    Vařící vodou zalijeme strouhaný kokos a mícháme.
  • 3
    Rozehřejeme olej na pánvi, přidáme kolečka cibule, drcený česnek, koriandr, kmín, kurkumu a zvolna za občasného míchání asi 3 minuty smažíme, až cibule začne měknout.
  • 4
    Přidáme kousky ryby, strouhaný kokos, oloupaná rajčata, přikryjeme a 15 minut za občasného míchání podusíme, až je maso měkké. Přidáme nasekaný koriandr, podle chuti dokořeníme. Podáváme horké, zdobíme snítkami koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.