Rejnok v pórkové omáčce
70 min.
Ingredience
- 1000gramůRejnok křídlo
- 500gramůPórek
- 150mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůZakysaná smetana
- 1špetkaŠafrán
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso zbavíme kůže, pokrájíme na proužky, osolíme a opepříme.
- 2Bílou část pórku pokrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, dáme do pánve, okořeníme šafránem.
- 3Podlijeme 150 ml vody, vínem a dusíme 30 minut.
- 4Maso potřeme smetanou a dáme k pórku. Přiklopené dusíme 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.