Rejnok v pórkové omáčce

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme kůže, pokrájíme na proužky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Bílou část pórku pokrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, dáme do pánve, okořeníme šafránem.
  • 3
    Podlijeme 150 ml vody, vínem a dusíme 30 minut.
  • 4
    Maso potřeme smetanou a dáme k pórku. Přiklopené dusíme 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.