Remuláda

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
44 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.
  • 2
    Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.
  • 4
    Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.