Remuláda
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyOkurka salátová
- 1lžíceKapary sterilované
- 2kusyPetržel - nať
- 2kusyKerblík
- 2kusyEstragon
- 200gramůMajonéza
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 1špetkaCukr moučkový
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 2kusySardinka obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
44 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.
- 2Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.
- 3Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.
- 4Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.