Remuládová omáčka k rostbífu
10 min.
Ingredience
- 300gramůJogurt bílý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKečup
- 1lžičkaHořčice
- 3kusyŠalotka
- 1kusOkurky nakládané
- 4kusyVejce slepičí
- 1hrstPetržel kudrnka
- 500gramůMajonéza
- 1,5decilitryMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1114 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
107 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Šalotky omyjeme a nasekáme najemno. Vajíčka uvaříme natvrdo, ochladíme pod studenou vodou, oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Okurku nakrájíme na malé kousky.
- 2V míse důkladně promícháme majonézu, jogurt, mléko, kečup, hořčici, nakrájenou šalotku, petrželku a vajíčka, dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.
- 3Omáčku podáváme jako přílohu k studenému pečenému rostbífu. Můžeme podávat i se smaženými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.