Remuládová omáčka k rostbífu

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1114 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
107 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky omyjeme a nasekáme najemno. Vajíčka uvaříme natvrdo, ochladíme pod studenou vodou, oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku omyjeme, necháme okapat a nasekáme najemno. Okurku nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V míse důkladně promícháme majonézu, jogurt, mléko, kečup, hořčici, nakrájenou šalotku, petrželku a vajíčka, dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí.
  • 3
    Omáčku podáváme jako přílohu k studenému pečenému rostbífu. Můžeme podávat i se smaženými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.