Rendlík z Provence

22 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme olej a na něm za stálého míchání restujeme omytou, oloupanou a na centimetrová kolečka nakrájenou cuketu asi 6 minut. Přidáme nadrobno nasekaný česnek, na jemno nasekané lístky čerstvého tymiánu, na proužky nakrájené papriky (červená, žlutá, zelená) a restujeme asi 4 minuty, až vše začne vonět a papriky jsou měkké, ale křehké. Poté dosolíme a dopepříme.
  • 2
    Můžeme servírovat teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.