Rendlík z Provence
22 min.
Ingredience
- 2kusyCuketa
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůTymián čerstvý
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika žlutá
- 2gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme olej a na něm za stálého míchání restujeme omytou, oloupanou a na centimetrová kolečka nakrájenou cuketu asi 6 minut. Přidáme nadrobno nasekaný česnek, na jemno nasekané lístky čerstvého tymiánu, na proužky nakrájené papriky (červená, žlutá, zelená) a restujeme asi 4 minuty, až vše začne vonět a papriky jsou měkké, ale křehké. Poté dosolíme a dopepříme.
- 2Můžeme servírovat teplé i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.