Řepné listy s česnekem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
11 g
Cukr
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oddělíme řapíky od zbytku listů, řapíky nakrájíme na kousky a vhodíme do hrnce s osolenou vodou, kterou jsme přivedli k varu. Povaříme 4 minuty a přídáme zbytek listů a vaříme ještě 1 minutu. Scedíme a ihned zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Na velké pánvi rozpálíme olej a vhodíme na kousky nakrájený česnek, když začne zlátnout přidáme ochlazené řepné listy a opékáme asi 3 minuty. Osolíme, opepříme a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.