Řepný salát s jogurtem

65 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, očistíme a vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou. Vaříme asi 45 minut, dokud není měkká. Pak ji necháme vychladnout a nakrájíme na slabé plátky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. V menší misce smícháme limetkovou šťávu s vinným octem, olejem, solí a pepřem.
  • 2
    Ledový salát omyjeme, očistíme a natrháme na větší kousky. Plátky řepy vložíme do salátové mísy, přidáme jarní cibulku, najemno nasekanou pažitku, kousky ledového salátu a zalijeme zhotovenou zálivkou.
  • 3
    Salát servírujeme na připravené talíře a zdobíme 1 lžící bílého jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.