Řeřichová polévka s ředkvičkami

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
898 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řeřichu a nať z ředkviček omyjeme, posekáme najemno, ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme řeřichu s ředkvičkovou natí a smažíme asi 3 minuty. Přidáme brambory, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme zhruba 25 minut doměkka. Polévku rozmixujeme, přimícháme smetanu, nalijeme do talířů a posypeme kolečky ředkviček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.