Řeřichová polévka s rukolou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
704 mg
Cukr
605 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na oleji zpěníme cibuli. K cibuli přidáme na kousky nakrájené brambory, řeřichu a rukolu a restujeme asi 5 minut.
  • 2
    Pak zalijeme vývarem, přidáme bobkový list a sůl.
  • 3
    Polévku uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme, než brambory změknou.
  • 4
    Po uvaření z polévky odstraníme bobkový list, přidáme zakysanou smetanu a vše dohladka rozmixujeme. Před podáváním dochutíme pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.