Řeřichový tropický salát
25 min.
Ingredience
- 100gramůMandle
- 100gramůŘeřicha
- 100gramůSalát Polníček
- 50gramůHrozinky
- 30gramůKokos sušený
- 4gramySůl
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 10mililitrůBalsamico ocet
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
105 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mandle spaříme, oloupeme, můžeme je rozpůlit, položíme je na vymaštěný plech a dáme do trouby upéct dozlatova.
- 2V míse smícháme řeřichové lístky, polníček, přidáme hrozinky sultánky, opražené mandle a hoblinky kokosu. Lehce osolíme, zakapeme olejem smíchaným s balzamikovým octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.