Restovaná zelenina v sójové omáčce

25 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hluboké pánve nalijeme oba druhy oleje, rozpálíme. Šalotku pokrájíme na jemno a zlehka smažíme na oleji cca 2 minuty.
  • 2
    Mrkev rozkrájíme na tenké plátky a přihodíme k šalotce, smažíme asi 2 minuty. Poté přidáme zázvor, nakrájené houby, papriku a čínské zelí. Restujeme další 3 minuty. Přisypeme sójové boby, Mirin, sójovou omáčku, špetku pepře, dobře promíchíme a vaříme další 2 minuty. Směs posypeme sezamovými semínky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Restovaná zelenina v sójové omáčce
Manželovi bude určitě chutnat 😍