Restované lilky s bazalkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
14 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky nakrájíme na 1 cm silné plátky, rozložíme na tác, osolíme a necháme pustit šťávu asi 15 minut. Poté je opláchneme studenou vodou a osušíme papírovou utěrkou a na trošce oleje opečeme na pánvi dozlatova.
  • 2
    Na pánvi wok na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nadrobno, nakrájené chilli papričky a česnek 3 minuty. Přidáme nasekanou citronovou trávu, opečené lilky, zelené fazolky, vlijeme kokosové mléko, osolíme a smažíme 5 minut, až zelenina změkne. Před servírováním vmícháme nasekanou bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.