Řezy z kambaly
40 min.
Ingredience
- 900gramůKambala
- 80gramůMáslo čerstvé
- 600gramůBrambory
- 200mililitrůVývar rybí
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 200mililitrůBešamel
- 100mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 100gramůSýr Parmezán
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
26 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Řezy z kambaly nakrájíme na 12 menších řízečků, vložíme na pánev s rozpuštěným máslem a trochu orestujeme.
- 2Pekáč vymažeme máslem, na dno vložíme řízečky z ryby, obložíme plátky brambor, podlijeme trochou vývaru, poklademe plátky žampionů, posypeme solí, pepřem, posekanou petrželkou. Zalijeme bešamelem, ve kterém jsme rozmíchali smetanu, zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.