Řezy z mořského jazyka s hroznovým vínem
25 min.

Ingredience
- 400gramůVeka
- 600gramůMořský jazyk
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 40gramůMáslo čerstvé
- 100gramůHroznové víno
- 150mililitrůVývar rybí
- 100mililitrůVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
270 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do máslem vymazaného pekáčku vložíme filety z ryby, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, obložíme kuličkami hroznového vína, podlijeme vývarem a vínem. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme odkryté 12 až 15 minut.
- 2Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.