Řezy z mořského jazyka s rýží

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety nakrájíme na delší proužky, osolíme, opepříme a obalíme je v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a proužky na něm usmažíme dozlatova. Rybu vyjmeme z pánve a necháme v teple. Na stejnou pánev přidáme 1 lžíci čerstvého másla, přisypeme plátky lanýžů a 1 minutu orestujeme. Lanýže i s máslem z pánve vmícháme do dušené rýže.
  • 3
    Ochucenou rýži upravíme na talíře a navrch položíme proužky smažené ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.