Řezy z mořského jazyka s tresčí pomazánkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1021 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
66 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořského jazyka nakrájíme na plátky o velikosti krajíčku toastového chleba. Každý plátek ryby osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem a necháme vychladnout.
  • 2
    Krajíčky chleba opečeme v topinkovači.
  • 3
    Do misky vložíme 100 g másla, 100 g tresčích jater (1 plechovka), nadrobno pokrájenou cibuli, nadrobno pokrájená vařená vejce a posekanou pažitku. Vše důkladně promícháme.
  • 4
    Na každý talíř položíme 2 topinky, na ně po 1 plátku ryby a každý plátek pomažeme tresčí pomazánkou. Ozdobíme plátkem rajčete.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.