Řezy ze svíčkové s lilkem a rajčaty

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opeříme a jen zlehka naklepeme.
  • 2
    Lilek očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
  • 3
    V pánvi rozpálíme kvalitní olej, maso zprudka opečeme z obou stran. V téže pánvi orestujeme plátky rajčat a lilku.
  • 4
    Na talířích upravíme maso a obložíme zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.