Řezy ze svíčkové s lilkem a rajčaty
40 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 120gramůLilek
- 4kusyRajčata
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opeříme a jen zlehka naklepeme.
- 2Lilek očistíme a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
- 3V pánvi rozpálíme kvalitní olej, maso zprudka opečeme z obou stran. V téže pánvi orestujeme plátky rajčat a lilku.
- 4Na talířích upravíme maso a obložíme zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.