Rigatoni s játrovou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme rigatoni v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme máslo a orestujeme na něm nasekanou cibuli. Játra omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Zaprášíme je moukou a společně s bobkovým listem a šalvějí přidáme k cibuli. Za stálého míchání játra orestujeme. Přilijeme červené víno a zvolna asi 4min provaříme. Poté bobkový list a šalvěj vyjmeme. Přimícháme nasekaný tymián a ochutíme pepřem.
  • 3
    Omáčku osolíme až před podáváním a přelijeme jí těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.