Rigatoni s klobásou chorizo a rajčaty

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka a při nízké teplotě doměkka opečeme. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a opékáme 2-3min.
  • 2
    Poté přidáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, zalijeme vínem, ochutíme solí a pepřem a promícháme.
  • 3
    Přivedeme k varu, teplotu snížíme a 15-20min zvolna provaříme.
  • 4
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 5
    Vrátíme je do hrnce, zalijeme omáčkou a dobře promícháme. Rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a nakrájenou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.