Rillettes-francouzské škvarky

260 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
6123 kcal
Bílkoviny
195 g
Tuky
533 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sádlo zvolna zahříváme s vínem, cibulí pokrájenou na hrubo, bobkovým listem a rozmarýnem.
  • 2
    Když se sádlo rozpustí přidáme na kostky pokrájenou plec a uzený bůček. Zahříváme na mírném plameni 3-4 hodiny až se maso začne rozpadat.
  • 3
    Vyndáme maso a bylinky, opepříme, osolíme dle chuti a promícháme.
  • 4
    Nandáme do sklenic a zalijeme sádlem, necháme vychladnout.
  • 5
    Podáváme namazané na čerstvém chlebu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.