Římský kebab

18 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
42 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 225 stupňů předehřejeme troubu.
  • 2
    Na 10 minut vložíme do vody špejle.
  • 3
    Na 16 krajíčků nakrájíme veku a na 12 plátků nakrájíme mozarellu.
  • 4
    Rajče nakrájíme na silné plátky.
  • 5
    V míse smícháme olej, oregáno, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  • 6
    Potřeme po obou stranách krajíčky veky olejem a na špejle napichujeme střídavě veku, mozarellu, rajčata a končíme vekou.
  • 7
    Zbytkem olejové směsi potřeme.
  • 8
    Kebaby rozložíme na plech a pečeme 4 minuty, obrátíme opatrně a další 4 minuty pečeme.
  • 9
    Jakmile se začne sýr roztékat, jsou kebaby hotové.
  • 10
    Necháme vychladnout a podáváme posypané bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.