Řízek v kaparové omáčce

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
662 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky osušíme, rozpůlíme napříč a lehce naklepeme. Rozehřejeme pánev a na středně velkém plameni necháme zpěnit olivový olej s máslem. Řízky smažíme z každé strany 3 minuty, vyndáme a udržujeme teplé.
  • 2
    Mouku vmícháme do omastku po smažení, přilijeme zeleninový vývar a smetanu a za stálého míchání krátce povaříme. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme kapary a omáčku nalijeme na řízky. Navrch nasypeme petržel a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.