Řízky s klobásou chorizo
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 6kusůAnčovičky konzervované
- 1lžíceKapary
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 1kusPomeranče
- 75gramůKlobása Chorizo
- 3kusyRajčata
- 500gramůKrůtí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme ve velké pánvi olej a osmahneme na něm kapary, ančovičky, rozmarýn, rajčata, pomerančovou šťávu a kůru a pokrájenou klobásu.
- 2Na řízky položíme pergamenový papír a maso naklepeme. Do směsi v pánvi vložíme řízky, osolíme a opepříme, zakryjeme pánvičkou a povaříme 5 minut po každé straně. Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.