Řízky v hořčičném kabátku

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
615 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, osolíme a potřeme pastou ze lžíce hořčice, nastrouhané cibule, lžičky oleje a pepře. Řízky naskládáme na sebe a necháme do druhého dne odpočinout.
  • 2
    Připravené maso opečeme na rozpáleném oleji. Když řízky obrátíme, potřeme opečenou stranu zbylou hořčicí a dopečeme.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.