Řízky vepřové na šalvěji

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na talíři smícháme mouku, sůl, pepř, šalvěj. Poprášíme řízky po obou stranách touto směsí.
  • 2
    Rozehřejeme v pánvi máslo a olej, přidáme řízky a smažíme po obou stranách 7 minut. Vyndáme je a udržujeme teplé. Tekutinu z pánve uschováme.
  • 3
    V citronové šťávě namočíme pokrájenou cibuli na kolečka a smažíme s cukrem a rajčaty cca 5 minut.
  • 4
    Řízky podáváme se směsí rajčat a cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.