Řízky z telecího brzlíku

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
400 mg
Cukr
870 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brzlíky povaříme v horké vodě 3 až 4 minuty, ochladíme studenou vodou, vymačkáme a nakrájíme na plátky. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Každý plátek namočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme na másle. Řízky vyndáme, do pánve přidáme lžíci másla a na něm usmažíme pokrájený zelený chřest.
  • 3
    Řízky z brzlíku a chřest rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.