Řízky z tresky na špenátu

20 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky naporcujeme na tenké plátky a necháme marinovat v citrónové šťávě.
  • 2
    Špenát omyjeme, odkrojíme tuhé stonky a necháme dobře okapat.
  • 3
    Z vinného octu, oleje, jemně pokrájené šalotky a hořčice vyrobíme zálivku.
  • 4
    Špenát rozložíme na servírovací talíř, polijeme šalotkovou zálivkou. Poté přidáme maso.
  • 5
    Zdobíme natvrdo uvařeným vejcem a cherry rajčátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.