Řízky z vepřového bůčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
995 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
97 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
183 mg
Cukr
565 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček vykostíme a umeleme. Maso osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný sýr a dvě vejce, vše dobře promícháme. Z hmoty vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie, necháme do druhého dne v chladničce.
  • 2
    Z válečku nakrájíme kolečka, obalíme je v mouce, rozšlehaných vejcích, ve strouhance a usmažíme na oleji.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.