Řízky ze srnčí kýty v pivním těstíčku

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
114 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kýty nakrájíme 4 řízky, po okraji je nařízneme, maso naklepeme, osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme, petrželovou nať jemně nasekáme, vejce rozšleháme.
  • 2
    Řízky namáčíme v těstíčku a smažíme na mírném plameni na másle s olejem. Těstíčko připravíme smícháním mouky, vajec, piva, sýra, soli a petrželové nati.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.