Rizoto s bažantím masem
50 min.
Ingredience
- 500gramůBažantí prsa
- 250gramůZeleninová směs mexická - Bonduel
- 250gramůRýže loupaná
- 750mililitrůVoda pitná
- 1kusCibule
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 200gramůSýr Čedar
- 0,5lžičkaOmáčka sójová
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
28 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
880 mg
Postup přípravy
- 1Bažantí prsa vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. Zeleninovou směs lehce ovaříme ve čtvrtlitru vody, scedíme, přelijeme studenou vodou a necháme okapat. Rýži uvaříme v půllitru vody.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a usmažíme. Poté vmícháme zeleninu, rýži, sójovou omáčku, sůl, pepř a dobře prohřejeme.
- 3Rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.