Rizoto s bůčkem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
958 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
63 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme cibuli a přidáme papriku.
  • 2
    Omyjeme a na kousky nakrájíme maso, přidáme k cibuli, podlijeme půlkou piva a dusíme, dokud se šťáva nevypaří.
  • 3
    Přidáme rýži, kterou jsme propláchli v horké vodě, bobkový list, nakrájené chilli papričky a zalijeme zbytkem piva, aby maso i rýže byly ponořené.
  • 4
    Pokud máme málo piva, naředíme vývarem.
  • 5
    20 minut dusíme a poté podáváme posypané strouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.