Rizoto s krabím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu výrobce s tím rozdílem, že do vody přimícháme bílé víno. Krabí maso opláchneme a necháme stranou okapat.
  • 2
    Cibuli pokrájíme na kostičky, totéž uděláme s cuketou. Fenykl nakrájíme na plátky a papriku očištěnou od jadérek krájíme na nudličky.
  • 3
    Do wok pánve nalijeme olej a rozpálíme ho na prudkém ohni. Do pánve prolisujeme česnek, postupně za stálého míchání přidáváme cibuli, cuketu, fenykl a papriku. Po třech minutách přidáme na větší plátky rozkrájené krabí maso. Tři minuty opékáme na prudkém ohni, poté přidáme do pánve rýži. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.