Rizoto s locikou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo a přisypeme nudličky vepřové slaniny a šunky. Orestujeme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a karotku, chvilku podusíme a celou pánev překlopíme do pekáče.
  • 2
    Lociku pokrájíme nadrobno a přidáme do pekáče, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, pekáč zakryjeme a vložíme do trouby. Dusíme 10 minut. Pekáč odkryjeme a pečeme odkryté asi 5 minut, aby se šťáva co nejvíce odpařila.
  • 3
    Zeleninu s masem smícháme s dušenou rýží a strouhaným sýrem, zbytek šťávy z pekáče smícháme s rajčatovou omáčkou a podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.