Rizoto s mletým masem

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propláchneme a vaříme ve 400 ml osolené vody asi 20 minut.
  • 2
    Oříšky nasucho opražíme na pánvi dozlatova, vyjmeme a nahrubo nasekáme.
  • 3
    Pórek a mrkev očistíme a nadrobno nakrájíme. Meruňky nakrájíme na kostičky.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm mleté maso. Osolíme, ochutíme kari kořením a skořicí. Vmícháme pórek, mrkev, meruňky a vše opékáme asi 10 minut. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody. Nakonec přidáme uvařenou rýži a kešu oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.