Rizoto s treskou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Částečně rozmrazenou tresku zbavíme kůže a kostí a nakrájíme na menší kousky. Maso osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli stát. Potom kousky tresky rychle opečeme po všech stranách na oleji.
  • 2
    Na stejné pánvi vedle tresky osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme rozdrcený česnek a mletou papriku. Přidáme spařenou, okapanou rýži, zalijeme vroucí vodou a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Rizoto podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.