Rizoto s uzeným kuřecím masem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
946 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a na tenká kolečka nakrájíme dvě větší mrkve, nastrouháme sýr a nasekáme zelenou petrželku. Dále obereme a na malé proužky nakrájíme maso ze čtyř velkých uzených stehen a otevřeme malou konzervu sterilovaného hrášku.
  • 2
    V kastrole na másle podusíme plátky mrkve a když změkne, přidáme kuřecí maso a sterilovaný hrášek s polovinou nálevu. Necháme prohřát, promícháme s horkou dušenou rýží a osolíme. Pomocí sběračky namáčené v horké vodě pak vyklápíme kopečky rizota na talíře.
  • 3
    Porce rizota podáváme posypané strouhaným sýrem a ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.