Rizoto s uzeným masem a sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, propláchneme a udusíme na oleji do poloměkka.
  • 2
    Uzené maso nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem osmažíme na másle. Promícháme s rýží a rajčaty nakrájenými na plátky, přidáme karí koření a dodusíme.
  • 3
    Namočenou naběračkou porcujeme bochánky, posypeme je nastrouhaným sýrem a ozdobíme rajčetem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.