Rizoto s uzeným masem a zeleninou
55 min.
Ingredience
- 2hrnkyRýže loupaná
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 300gramůVepřová uzená plec
- 15dekagramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
12 g
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a pokrájíme na malé kostičky.
- 2Do zapékací mísy nasypeme 2 hrnky rýže, přidáme mraženou zeleninovou směs, uvařené maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 stupňů Celsia.
- 3Hotové rizoto podáváme zasypané strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.