Rizoto s uzeným masem a zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
12 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso uvaříme, necháme vychladnout a pokrájíme na malé kostičky.
  • 2
    Do zapékací mísy nasypeme 2 hrnky rýže, přidáme mraženou zeleninovou směs, uvařené maso, okořeníme a směs promícháme. Zalijeme 4 hrnky vody a pečeme v nevyhřáté troubě 25 minut na 250 stupňů Celsia.
  • 3
    Hotové rizoto podáváme zasypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.