Rizoto s vepřovým masem a sýrem
75 min.
Ingredience
- 160gramůVepřové maso libové
- 200gramůRýže dušená
- 20gramůHrášek
- 20gramůřepkový olej
- 10gramůMáslo čerstvé
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPetržel - nať
- 40gramůMrkev kořen
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
549 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme na olej na zpěněnou cibuli. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
- 2Propláchneme rýži, na kostičky nakrájíme mrkev.
- 3Rýži, mrkev a hrášek vložíme k masu, přidáme máslo, zalijeme vodou, promícháme a dusíme.
- 4Přimícháme nasekanou petrželku.
- 5Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.