Rizoto s vepřovým masem a sýrem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
549 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme na olej na zpěněnou cibuli. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Propláchneme rýži, na kostičky nakrájíme mrkev.
  • 3
    Rýži, mrkev a hrášek vložíme k masu, přidáme máslo, zalijeme vodou, promícháme a dusíme.
  • 4
    Přimícháme nasekanou petrželku.
  • 5
    Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.