Rizoto s vůní šampaňského

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
24 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
5 g
Cukr
838 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme najemno. Koriandr opláchneme a nakrájíme na drobnější kusy.
  • 2
    2/3 másla rozpálíme v pánvi, přidáme cibuli a smažíme 3 minuty. Poté vmícháme rýži a restujeme 2 minuty. Zalijeme šampaňským a vaříme zprudka 3 minuty. Zalijeme 125 ml vývaru a postup opakujeme vždy po vstřebání veškerého vývaru. Osolíme, opepříme, vmícháme zbytek másla, parmezán a koriandr a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.