Rizoto z husích drůbků

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1035 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
30 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Husí křídla, žaludek, krk a srdce dáme vařit do hrnce s osolenou vroucí vodou. Po hodině přidáme játra a vaříme dalších 20 minut.
  • 2
    Maso vyjmeme a necháme trochu vychladnout. Vývar svaříme na polovinu.
  • 3
    Maso obereme a nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Ve větším kastrole necháme na sádle zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, hrášek, rýži, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem z drůbků a krátce povaříme.
  • 5
    Přiklopíme pokličkou a dáme na 20 minut dusit do trouby předehřáté na 170°C.
  • 6
    Hotové rizoto před podáváním načechráme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.