Roketový salát s hruškami

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný fenykl pokrájíme vhodným nástrojem na velmi tenké plátky, ponoříme do mísy s ledovou vodou, necháme 15 minut máčet, plátky poté budou křehčí.
  • 2
    Zatím do uzavíratelné nádoby vložíme všechny ingrediemce na zálivku a protřepeme. Hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky. Vložíme do mísy, přidáme roketu, okapané plátky zázvoru, před podáváním pokapeme zálivkou a ozdobíme nadrhnutou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.