Roláda z vepřového bůčku
85 min.
Ingredience
- 800gramůVepřový bok
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaVegeta
- 100gramůUzené maso vařené
- 1kusPaprika červená
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceHořčice
- 2lžíceMléko polotučné
- 1kusRohlíky bílé
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1250 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
123 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
972 mg
Cukr
872 mg
Postup přípravy
- 1Omytý bůček vykostíme, rozřízneme na plát a rozklepeme do šířky. Maso potřeme hořčicí a česnekem utřeným se solí, posypeme trochou Vegety, poklademe plátky uzeného masa.
- 2Rohlík nakrájíme na kolečka, zalijeme vejcem rozšlehaným s mlékem, necháme prosáknout, rozmělníme vidličkou a rozetřeme na bůček. Poklademe nudličkami papriky, bůček stočíme do rolády a ovážeme nití.
- 3Roládu vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklicí. Během pečení maso občas obracíme. Dopékáme bez pokličky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.