Roláda z vepřového bůčku

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1250 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
123 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
972 mg
Cukr
872 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček vykostíme, rozřízneme na plát a rozklepeme do šířky. Maso potřeme hořčicí a česnekem utřeným se solí, posypeme trochou Vegety, poklademe plátky uzeného masa.
  • 2
    Rohlík nakrájíme na kolečka, zalijeme vejcem rozšlehaným s mlékem, necháme prosáknout, rozmělníme vidličkou a rozetřeme na bůček. Poklademe nudličkami papriky, bůček stočíme do rolády a ovážeme nití.
  • 3
    Roládu vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklicí. Během pečení maso občas obracíme. Dopékáme bez pokličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.