Roládky z divočáka
150 min.
Ingredience
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 600gramůKančí maso
- 100gramůHouby čerstvé
- 50gramůSlanina vepřová
- 100gramůKlobása - Čabajka
- 30gramůHořčice
- 50gramůOkurka salátová
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
922 mg
Cukr
871 mg
Postup přípravy
- 1Maso umyjeme, nakrájíme na plátky jako řízek, každý potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme. Na každý plátek položíme na tenké proužky nakrájenou slaninu, klobásu a okurku. Houby nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Plněné rolády zavineme a omotáme je nití. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme do něj oloupanou a na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek. Navrch naskládáme rolády a zalijeme vývarem. Plech vložíme do předehřáté trouby, přiklopíme a za častého podlévání pečeme 120 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.